et Klimakkers Bootcamp is een jeugdig initiatief om in teamverband en onder begeleiding van professionals te werken aan concrete, toekomstgerichte projecten. Partnerorganisaties vanuit verscheidene sectoren stellen een duurzaam vraagstuk voor vanuit hun eigen organisatie aan een enthousiaste groep van 30 jongeren, de Klimakkers.

MOES is ervan overtuigd dat duurzaamheid ook altijd sociale inclusie betekent: daarom ijveren we voor de betaalbaarheid van duurzame voedselproducten voor IEDEREEN. Dit doen we door partnerschappen aan te gaan met organisaties en overheidsinstanties.

Wildgroei is een collectief dat mikt op het vergroenen van onze omgeving. Bij Wildgroei dragen we de natuur in het hart. Samen creëren we natuurplekjes zoals permacultuur- en volkstuinen, voedselbossen en kleine wildernissen. Onze waarden zijn sensibiliseren, activeren en kennisdelen. We helpen met het adviseren rond, het ontwerpen en de implementatie van toegankelijke natuur.

Net zoals de BOB-campagne alcoholpreventie aankaart, komt de zustercampagne KIM op tegen vervuiling en verspilling.

Local Leftover maakt het mogelijk om via een applicatie binnen appartementsgebouwen of wijken de bewoners aan te zetten om hun voedseloverschotten te delen met hun buren.

Renecoop wil samen met verschillende partners zoals de stad Halle, scholen, experten op zoek gaan naar een betaalbare aanpak voor de leegstand.

Klimakkers Halle 2019 mikt op jongeren tussen 17 en 28 om samen na te denken rond de thema’s energie en energiegebruik in de stad Halle en omgeving. Gedurende vier dagen (31 oktober - 3 november) werk je intensief samen aan energieprojecten in de stad Halle en omgeving. Voorkennis is hierbij geen must!

€ 30

Alles inbegrepen

Ben je tussen de 18 en 28 jaar en gemotiveerd?

  • Voorkennis is geen must! Wij voorzien de nodige informatie
  • (H)eerlijk ontbijt, middag- en avondmaal worden voorzien
  • Maximaal 30 personen, wees er dus op tijd bij
Bootcamp 2021
let’s connect

Contact