LOADING

BOOTCAMP 2021

Draag jij bij tot de toekomst van morgen?

Met grote spijt moeten wij jullie meedelen dat het Klimakkers Bootcamp van 20 tot 23 november wordt uitgesteld. Door de verscherpte Corona-maatregelen zijn we gedwongen om hier gevolg aan te geven. Maar uitstel is geen afstel! Daarom herplant  Klimakkers het Bootcamp naar het weekend van 5 tot en met 8 maart. Zo kunnen we het originele deelnemersaantal behouden en zijn er geen implicaties voor het finale resultaat.

Meer informatie

Wil je meer te weten komen over ons?

Over ons

Benieuwd naar het bootcamp van 2019?

Terugblik
get inspired

Blog

Slotevent 2021

Net zoals vorig jaar houden we ook dit jaar een Klimakkers Bootcamp slotevent! Corona houdt ons niet tegen om de ideeën en initiatieven van onze deelnemers te verspreiden naar een zo groot mogelijk publiek!

Nieuwjaarsbrief 2021

Hoop en moed zijn 2 deugden waar we in 2020 veel op moesten rekenen. Toch toonden we als individu en als collectief een sterke geest en bleven we strijden tegen het virus dat ons leven even paralyseerde. We keken vol ongeduld uit naar het einde van dit sombere jaar om met 100% positieve (en groene) energie 2021 in te vlammen!

Jongeren bedenken lokale oplossingen voor klimaatopwarming

Twintig geëngageerde jongeren die begaan zijn met een duurzame wereld en het klimaat, hielden in Halle vier dagen een bootcamp om lokale energie- en klimaatoplossingen uit te denken. Het resultaat: vier concrete klimaatprojecten staan in de steigers.

Klimakkers: de wereld redden begint in het Pajottenland

Ben je tussen 18 en 28 jaar en vind je ons klimaat belangrijk? Wil je nadenken over heel praktische energieoplossingen voor morgen?

Terugblik Bootcamp 2019

Het Klimakkers Bootcamp bracht een groep jongeren vier dagen samen om te werken aan concrete oplossingen rond energie en klimaat. In samenwerking met beleid, experten en organisaties, ontwikkelden de deelnemers vier innovatieve en realiseerbare duurzamerojecten.

Ontdek meer